Ispiši ovu stranicu
Petak, 05 Rujan 2014 13:48

Održana 96. sjednica Vlade ŽZH

Napisao/la 
Održana 96. sjednica Vlade ŽZH Održana 96. sjednica Vlade ŽZH
U četvrtak 4. rujna 2014. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 96. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.
 
Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Zavoda za poljoprivredu Županije Zapadnohercegovačke i Odluku o davanju suglasnosti na prodaju mineralne sirovine neposrednom pogodbom.
Vlada je usvojila Izvješće o utrošku sredstava „Tekuće zalihe“ Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2014. godinu (konto 60000) od 1. siječnja 2014. godine do 30. lipnja 2014. godine, koje je uputila Skupštini Županije Zapadnohercegovačke.
Također, na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Odluke o prihvaćanju kreditnog zaduženja Županije Zapadnohercegovačke prema Federaciji Bosne i Hercegovine iz sredstava Međunarodnog monetarnog fonda po IV. Stand by aranžmanu Međunarodnog monetarnog fonda sa Federacijom Bosne i Hercegovine, te je isti uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.
 
vladazzh.com