Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 09 Listopad 2014 07:19

Hoće li "Zaboravljeni branitelji" biti ključni faktor pobjede Martina Raguža?

Napisao/la 
Hoće li "Zaboravljeni branitelji" biti ključni faktor pobjede Martina Raguža? Hoće li "Zaboravljeni branitelji" biti ključni faktor pobjede Martina Raguža?

Udruga "Zaboravljeni branitelji", koja ima gotovo 30.000 članova na razini Federacije Bosne i Hercegovine, već dugo vremena vodi borbu za ostvarenje svojih prava.

Tim putem krenuli su i u razgovore s čelnicima različitih političkih opcija, a ovih dana u povjerenju nam ističu kako su najviše razočarani djelovanjem HDZ-a BiH po tom pitanju, jer su od njih imali svakojakih obećanja, no na kraju ništa nije ostvareno.

S druge pak strane, najveće pohvale uputili su na račun HDZ-a1990 i njihovog Predsjednika Martina Raguža, jer su imali puno više sluha za njihove probleme nego ostale političke opcije.

Ipak, kažu kako ne žele utjecati na svoje članstvo i "zapovjedati" za koga treba glasati na predstojećim Općim izborima u Bosni Hercegovini, ali ipak i na ovaj način žele skrenuti pozornost na određene činjenice koje su nepobitne, a to je upravo taj sluh za njihove probleme što su ga imale ili pak nisu imale vodeće stranke što prizlaze iz reda hrvatskog naroda.

Ukoliko na dan izbora njihovo članstvo prihvati spomenute sugestije i svoje povjerenje najvećim dijelom ukaže HDZ-u1990, te kandidaturi Martina Raguža za Hrvatskog člana u Predsjedništvu BiH to bi vrlo lako moglo značiti da su upravo "Zaboravljeni branitelji" ključ, odnosno prevaga ovih izbora!

Dnevno.ba

1 komentar