Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 22 Siječanj 2023 14:20

U Bosni i u idućim danima snijeg, u Hercegovini kiša pa razvedravanje sredinom tjedna

Napisao/la 

I za danas je najavljeno oblačno vrijeme većinom sa snijegom ili susnježicom. Na jugu zemlje kiša.

Više padalina u poslijepodnevnim i večernjim satima. Vjetar slab, u Bosni sjevernog smjera, a u Hercegovini istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0°C, na jugu do 6°C.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 3°C, na jugu od 5 do 9°C.

U ponedjeljak, 23. siječnja, oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom. U nizinama će padati i kiša. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 1°C, na jugu zemlje od 3 do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 5°C, na jugu zemlje do 10°C.

U utorak, 24. siječnja., u Bosni oblačno vrijeme sa susnježicom ili snijegom. U nizinama će padati i kiša. U većem dijelu Hercegovine smanjenje oblačnosti. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 5°C, na jugu zemlje do 10°C.

U srijedu, 25. siječnja, u Bosni oblačno vrijeme sa slabim snijegom ili susnježicom. U Hercegovini djelomično vedro. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka većinom između 1 i 4°C, na jugu zemlje od 7 do 10°C, priopćeno je iz FHMZ BiH.

Vecernji.ba