Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 20 Rujan 2023 09:23

Dramatična objava Gordana Lauca: Kada se mRNA unese u organizam širi se po cijelom tijelu. Pronađena je i u majčinom mlijeku

Napisao/la 

Znanstvenik Gordan Lauc objavio je alarmantan podatak o mRNA cjepivu.

”Upravo objavljeni znanstveni rad u vrlo uglednom časopisu EBioMedicine jasno pokazuje da mRNA unesena u jedan dio organizma ne ostaje tamo, već se širi po cijelom organizmu uključivo i majčino mlijeko.

U mlijeku je pronađena u 50% slučajeva, dakle ne radi se o rijetkom događaju tipa “slučajno ubrizgano u venu”, već o nečemu što se često događa. Količine su bile male i privremene, tako da vjerojatno neće biti velikih posljedica na bebe, pa ne treba podizati paniku, no iznimno je važno upozoriti sa sustavnu propagandu industrije koja je kroz svoje plaćene prodajne predstavnike u medijima, tzv. “znanstvenike i stručnjake”, uporno tvrdila da se to ne događa.

Gotovo je sigurno da su iz eksperimenata na životinjama u posljednjih 10 godina morali znati da se to događa, što znači da su nam svima namjerno lagali, što ne smije proći nekažnjeno”, ističe Gordan Lauc.

Agencija za lijekov je detaljno opisala što sastoji MRNA cjepivo.

“Glasnička RNA (mRNA) je genetski materijal koji sadržava uputu putem koje naše stanice proizvode protein. Kod COVID-19 mRNA cjepiva, mRNA sadržava genetsku uputu za proizvodnju proteina S koji je sastavni dio korona virusa (šiljka pomoću kojeg virus ulazi u organizam). Sama mRNA bila bi razgrađena na sitne dijelove od stane enzima koji se prirodno nalaze u našem tijelu. Stoga mRNA u cjepivu mora biti zaštićena od razgradnje. U tu svrhu proizvođač koristi uljne mjehuriće koji se sastoje od tzv. lipidnih nanočestica, kako bi “omotao” mRNA i tako je zaštitio od djelovanja enzima u našem tijelu. Nakon primjene cjepiva, te čestice dolaze u dodir sa stanicama s kojima se spajaju, otpuštajući mRNA u staničnu citoplazmu.

Molekule unutar stanične citoplazme “pročitaju” genetsku uputu koju nosi mRNA i počnu proizvoditi S protein korona virusa. mRNA iz cjepiva se uništava putem staničnog metabolizma i ne ostavlja u stanici nikakve tragove. Dio proizvedenih S proteina putuje do površine stanice i provlače svoje vrhove kroz staničnu membranu. Stanica također može razgraditi dio S proteina na fragmente i prezentirati ih na svojoj površini. Na ovaj način, imunološki sustav prepoznaje S protein.

Dodatno, kada “cijepljena” stanica umre i raspadne se, određene stanice imunološkog sustava ostatke cijepljene stanice (uključujući i S protein) unesu u svoju citoplazmu, obrade i prezentiraju na vlastitoj površini, što također omogućava prepoznavanje S proteina od strane imunološkog sustava. Imunološki sustav tako postaje spreman za eliminaciju uzročnika bolesti, u slučaju da s njim dođemo u kontakt. Sama mRNA u cjepivu, niti S protein koji se iz nje sintetizira, ne može izazvati bolest COVID-19”, piše na službenim stranicama Agencije za lijekove.

Teleskop.hr