Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 22 Siječanj 2023 17:15

U Kulturni centar stiže zanimljiva predstava

Napisao/la 
Foto: Ljportal Foto: Ljportal

Predstava “Ne žalim ništa”, koja je nastala u produkciji Udruženja za promociju kulture “AmfiTeatar”, koprodukciji Mješovite srednje škole Busovača i Osnovne škole Kaćuni, stiže u Ljubuški.

Predstava nas upoznaje s komičnom svakodnevnicom Dine, zaljubljenika u filmove i videokasete, koji u nemilosti društva, borbe sa sobom i okolinom, pokušava voljeti i biti voljen, a nas uči da je na kraju priče najteže ostvariti naizgled najjednostavnije želje.

Predstava je rađena po tekstu Mirze Begovića, a u režiji Nusmira Muharemovića. U njoj igraju polaznici dramskog studija AmfiTeatra, Emrah Halilović, Bilal Alispahić, Lamija Muminović, Hana Hajdarević, Sajra Srebrenica i Nedžma Hodžić. Igranje predstave dio je trodnevnog umrežavanja mladih iz različitih lokalnih zajednica Bosne i Hercegovine koju organizira Udruga za promociju kulture “AmfiTeatar” i Udruga mladih “Agape” Ljubuški.

Ova aktivnost organizira se u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), projekta kojeg implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), a financira Austrijska razvojna suradnja.

Predstava je zakazana u ljubuškom Kulturnom centru, 29. siječnja, s početkom u 19 sati.

Ulaz je slobodan!