Ispiši ovu stranicu
Subota, 31 Siječanj 2015 06:49

Prijave za 17. LJUBUŠKI KARNEVAL do 5. veljače

Napisao/la 
Prijave za 17. LJUBUŠKI KARNEVAL do 5. veljače Prijave za 17. LJUBUŠKI KARNEVAL do 5. veljače

Članovi „Karnevalskog društva Prolog“ s veseljem javljaju kako su započele pripreme za još jedan veseli događaj koji se već tradicionalno održava u Ljubuškom početkom godine, Ljubuški Karneval.

Ovogodišnji Ljubuški Karneval, sedamnaesti po redu, održat će se 15. veljače, a kako to svake godine biva, pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje na karnevalu da nam se jave i da se priključe našoj karnevalskoj povorci.

Svi koji žele sudjelovati u karnevalskom mimohodu ulicama grada kao karnevalska skupina mogu se prijaviti najkasnije do 5. veljače. Potrebna vam je dobra volja, želja za zabavom i "luda ekipa". Svi koji se prijave za sudjelovanje u karnevalskom mimohodu dobit će od organizatora tablu s natpisom imena svoje grupe i zastavu. Također, bit će najavljeni i predstavljeni publici po ulasku na Ljubuški sportski centar!

Prijaviti se možete na našu e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , putem Facebooka, ili na broj telefona: 063/169-976 Gabrijela Rajković.

Karnevalsko društvo Prolog