Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 26 Veljača 2015 11:44

Dvojica Radišićana privedena zbog pljačke djelatnice u kladionici

Napisao/la 
Privedena dvijica Radišićana zbog pljačke djelatnice u kladionici Privedena dvijica Radišićana zbog pljačke djelatnice u kladionici

Policijski službenici PU Ljubuški rasvijetlili su razbojništvo, koje je izvršenog 31. siječnja o. g. Navedenog dana u 23:00 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da su dvije maskirane osobe, uz uporabu fizičke snage, izvršile rabojništvo nad 20-godišnjom djelatnicom Sportske kladionice Bet Live.

Prema navodima iz prijave razbojništvo je izvršeno u trenutku kada je 20-godišnjakinja zaključavala Poslovnicu navedene kladionice, koja se nalazi u Ulici A. Šimića u Ljubuškom.

Prema navodima iz prijave dvije maskirane osobe u tom su trenutku s leđa prišle 20-godišnjoj djelatnici kladionice, uz uporabu fizičke snage je svladali te joj oteli ručnu torbu u kojoj su se nalazile njezine osobne stvari.

Operativnim radom kao mogući počinitelji opisanog kaznenog djela identificirani su J. L. (24) i D. L. (21), s prebivalištem u mjestu Gornji Radišići, općina Ljubuški.

J. L. (24) i D. L. (21) jučer su lišeni slobode te je nad njima izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da su počinili opisano kazneno djelo.

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J. L. (24) i D. L. (21) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo Razbojništvo iz čl. 289. KZ-a FBiH, priopćeno je iz mUP-a ZHŽ.

2 komentari