Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: /var/www/vhosts/bolji-ljubuski.com/httpdocs/images/2014/galerije/vukovar_udovice
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2014/galerije/vukovar_udovice
Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 18 Svibanj 2015 16:32

FOTO: Članice Udruge udovica i djece poginulih hrvatskih branitelja Ljubuški u posjetu Vukovaru

Napisao/la 

Pet članica Udruge udovica i djece poginulih hrvatskih branitelja Ljubuški boravile su 16. svibnja u jednodnevnom posjetu herojskom gradu Vukovaru. Primio ih je Željko Maršić iz odjela za komunikacije Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, te ih, tom prigodom, upoznao sa značenjem mjesta koja su posjetile, a koja imaju važnu ulogu u obrani Hrvatske.

Pohod je započeo posjetom Marincima i Bogdanovcima te obilaskom Puta spasa poznatijeg kao „Kukuruzni put“, a u Borovom Naselju na Trpinjskoj cesti (groblju JNA tenkova) posjetile su Memorijalni muzej i spomenik generalu Blagi Zadri.

Jednodnevni posjet Vukovaru bio je prilika da se članice Udruge udovica i djece poginulih hrvatskih branitelja Ljubuški  upute i u obilazak Mitnice, a posebno dojmljiv bio je posjet Ovčari te odlazak na Memorijalno groblje hrvatskih branitelja.

Kako je za Bolji Ljubuški potvrđeno iz ove Udruge, Stožer za obranu Vukovara bit će gost u Ljubuškom u lipnju tekuće godine. Planiran je sastanak na kojem bi se trebale okupiti sve ljubuške braniteljske udruge i predstavnici vlasti, a sve u cilju bolje suradnje.

{gallery}vukovar_udovice{/gallery}

Bolji Ljubuški