Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 17 Kolovoz 2015 16:33

Zamolba za podršku festivala „Ljubav za sve“ i potporu u izgradnji Centra za djecu i mlade s poteškoćama

Napisao/la 

Poštovani,

Udruga „Duga“ je Udruga roditelja djece s posebnim potrebama i osnovana je 2007.g..Već duže vrijeme radi i aktivno djeluje na području općine Ljubuški. Borimo se svim snagama opstati jer isključivo živimo od rada roditelja, pišemo projekte, izrađujemo rukotvorine koje se prodaju, organiziramo predstave, festivale...

Mnogo smo do sad napravili ali to nije ni pola onog što naša djeca zaslužuju i zato ne možemo stati, ne smijemo stati.

Oni trebaju svoju „Kućicu iz bajke". Već treću godinu za redom organiziramo festival „ Ljubav za sve“,početkom devetog mjeseca, i tu priča počinje. Naime, htjeli bi da budete naš podupiratelj, da podržite naš rad i trud.

Do sada su sredstva prikupljena na festivalu pomagala rad Udruge jer su nam troškovi dosta veliki.

Ove godine smo odlučili krenuti u jedan malo veći projekt, početi skupljati novac za kuću, „Kućicu iz bajke“ koja će jednom možda biti stvarnost, dakle novac prikupljen na festivalu i donacijama sponzora ići će isključivo za izgradnju Centra za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju.

Vodi nas izreka „ Zrno po zrno pogača,kamen po kamen palača!“, tako se nadamo da ćemo do svoje palače ipak nekada doći. Ljubavi, volje i nade imamo, još nam samo treba prijatelja koji mogu i žele podržati naš rad,učiniti naš život ljepšim i lakšim. Budite kamen u našim temeljima!!!

Unaprijed se od sveg srca zahvaljujemo.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

UNICREDIT BANK: 3381602285596151

 

S poštovanjem, srdačan pozdrav!

Vaša „DUGA“