Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 22 Studeni 2015 19:37

Ljubušaci velikodušno podržali humanitarni Zumbathon

Napisao/la 

Zumba klub FEEL FREE Ljubuški već godinama aktivno sudjeluje u raznoraznim humanitarnim događajima u zemlji i inozemstvu. Još jedan takav događaj članovi ovog kluba organizirali su u subotu u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom. Riječ je, naime, o humanitarnom Zumbathonu "Izgradimo kućicu iz bajke" za pomoć Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama “Duga” Ljubuški.

Ovom događanju nazočio je 21 instruktor Zumbe iz BiH, Hrvatske, pa čak i iz daleke Dominikanske Republike, a svoj doprinos dao je i plesni klub „Paganini“ te najmlađi članovi Zumba kluba FEEL FREE Ljubuški. Po završetku Zumbathona, za sve zumbaše i zumbašice upriličen je after party i domjenak s hercegovačkim i dalmatinskim specijalitetima.

"Riječima ne mogu dovoljno iskazati svoje emocije! Pozitivna atmosfera, predivni ljudi koji su se odazvali pozivu, moji prijatelji instruktori koji su došli s punim autobusima. Tu su i moje FEEL FREE žene kojima dugujem veliku zahvalu, jer bez njihove bezuvjetne ljubavi i pomoći sve ovo sama ne bih mogla organizirati. Još jednom se pokazalo kako je Ljubuški grad koji ima ljude velikog srca, koji su jedinstveni kada treba pomoći bližnjemu", ponosno je poručila voditeljica Zumba klub FEEL FREE Ljubuški Jozefina Gagro – Perić, koja je i sama nebrojeno puta sudjelovala na humanitarnim Zumbathonima.

Više fotografija s ovog događanja pogledajte putem sljedećeg linka: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.900584643362637.1073741837.829646030456499&type=3

Bolji Ljubuški / Foto: JB Photography