Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 19 Listopad 2020 14:16

Ljubušaci, uključite se u veliku humanitarnu akciju ''Za taj mali osmijeh 2''

Napisao/la 

Članice Facebook grupe „Porodiljno Mostar“, na čelu s organizatoricom Verom Stojić, pokreću veliku humanitarnu akciju „Za taj mali osmijeh 2“. Cilj akcije je prikupljanje odjeće i potrepština za djecu rođenu u SKB Mostar, porodiljni odjel, a uspješno je provedena i prije pet godina.

Akcija se odnosi na šire područje Hercegovine, a svi oni koji žele dati svoj doprinos mogu to učiniti već danas i u Ljubuškom. Možete donirati dječje gegice (jednodijelni baby kompletići) i bodiće (veličine 50-68), čarapice, pamučne pelene, jednokratne pelene (broj1) , dekice, posteljinu za krevetiće, izdajalice, adaptirano baby mlijeko broj 1, ručnike za bebe, spavaćice za mame, Vir uloške. Donirana odjeća, kako napominju organizatori akcije, ne treba biti nova, no bitno je da je očuvana.

Osim odjeće i ostalih potrepština, prikupljaju se i igračke za Odjel pedijatrije (isključivo izuzetno očuvane igračke).

Ako želite donirati nešto od navedenog, na usluzi su vam korordinatorice akcije za Ljubuški - Mihaela Raič Babić (preuzimanje na adresi: Vitina 507, od 9 do 19 sati, kontakt broj 063 378 030), Suzana Grgić (063 501 696) i Marina Mišetić (063 173 944) preuzimanje na adresi Jadranska cesta 1, Humac, od 14 do 17.30 sati, piše Bolji Ljubuški.

„Svjesni činjenice da mnoge mame ne voze, a možda žele donirati nešto, otvaramo mogućnost da jedan dan u tjednu mi dođemo na vaša vrata po donaciju. To ćete najaviti porukom u inbox stranice ili na broj 063 840 127.

I na kraju, naše malo nekome može biti puno. Ako imate par bodića ili samo dekicu, voljni ste kupiti jednu sitnicu ili slično, bit će dosta. Pokažimo još jednom kako imamo veliko srce za naše najmanje, novorođene“, poručile su organizatorice.

Akcija traje od 19. do 25. listopada. 

Bolji Ljubuški