Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 06 Listopad 2021 13:38

Gradonačelnik Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Kvesić primili članove Udruge PPN “Ludvig Pavlović”

Napisao/la 

Gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić u zgradi gradske uprave u utorak su primili članove Udruge pripadnika Postrojbe za posebne namjene “Ludvig Pavlović”.

Tom prilikom gradonačelnik Markotić je kazao kako PPN “Ludvig Pavlović”, koja je bila postrojba u sastavu Hrvatskog vijeća obrane tijekom rata u BiH, svima može biti na ponos i zahvalio na žrtvi koju su branitelji dali za obranu Domovine čestitavši im još jednom na odlikovanju koje su dobili na ovogodišnjoj proslavi Oluje.

– Kao Ljubušaci, možemo biti ponosni što je odlikovanje redom Nikole Šubića Zrinskog za iskazano junaštvo njihovih pripadnika u Domovinskom ratu uručeno postrojbi koju su činili naši brojni sugrađani i koja nosi ime po Ljubušaku Ludvigu Pavloviću, pripadniku Bugojanske skupine i časniku Hrvatske vojske – rekao je gradonačelnik Markotić dodavši kako su im vrata Grada uvijek otvorena.

Pripadnici PPN “Ludvig Pavlović” izrazili su zadovoljstvo suradnjom i potporom koju imaju od Grada Ljubuškog i gradonačelnika Markotića te nazočne upoznali o aktivnostima udruge.

Također, najavljeno je kako će iduće godine u mjesecu lipnju Grad Ljubuški biti domaćin 30. obljetnice osnivanja Postrojbe za posebne namjene “Ludvig Pavlović”.

Ljubuški.ba