Ispiši ovu stranicu
Petak, 05 Studeni 2021 08:07

Turistička zajednica Grada Ljubuškog uvodi elektronsku aplikaciju za prijavu turista

Napisao/la 

Turistička zajednica Grada Ljubuškog održala je prezentaciju elektronske aplikacije za prijavu turista. Najnoviju verziju digitalne aplikacije predstavio je vlasnik tvrtke Log In Faruk Korić, a o prednostima korištenja aplikacije prisutne je upoznao direktor Turističke zajednice SBŽ Miroslav Matošević.

- Elektronska aplikacija za prijavu turista najbitniji je projekt pokrenut od Turističke zajednice u Ljubuškom, budući da višestruko olakšava hotelijerima i pružateljima smještaja u domaćinstvu prijavu i odjavu gosta koju su dužni obaviti 12 sati po dolasku i odlasku. Osim olakšavanja i digitalizacije samog procesa prijave i odjave dobiti ćemo i adekvatne statističke podatke o broju noćenja i strukturi gostiju u Ljubuškom koji su nam dalje bitni za planiranje marketinških kampanja, navodi Mladen Bebek direktor Turističke zajednice Grada Ljubuškog.

Turistička zajednica motivira i poziva na korištenje aplikacije za prijavu i odjavu gostiju koja će postati obavezna i pri svim eventualnim javnim pozivima koje TZ Grada Ljubuškog u budućnosti bude raspisivala.

Turistička zajednica Grada Ljubuškog kontaktirat će svakog registriranog iznajmljivača pojedinačno kako bi kreirala korisnički nalog i ako bude potrebno izvršit će edukaciju za samostalno korištenje navedenog softvera.

Ako postoje novoregistrirani iznajmljivači koji nisu u kontaktu sa Turističkom zajednicom, ovim putem se pozivaju za korištenje aplikacije za online registraciju te da se jave
putem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 063152623.

visitljubuski.com