Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 13 Travanj 2014 07:34

Bosna slavila u Ljubuškom i izbacila Izviđač iz utrke za Ligu 4.

Napisao/la 
Bosna slavila u Ljubuškom i izbacila Izviđač iz utrke za Ligu 4. Bosna slavila u Ljubuškom i izbacila Izviđač iz utrke za Ligu 4.

U izvrsnom ambijentu Gradske športske dvorane Ljubuški, pred oko 1500 gledatelja sarajevska Bosna je sasvim zasluženo savladala mladu momčad Izviđača.

Susret su bolje otvorili rukometaši Bosne, koji su već u sedmom minutu susreta imali prednost od 4:1. Domaći se nakon toga bude i već u 13. minuti utakmice semafor je pokazivao remi, bilo je 7:7. Do poluvremena su se obje ekipe izmjenjivale u vodsvu, a završilo je i najpravednije 15:15. Drugi dio utakmice je protekao u stalnom vodstvu domaće ekipe, a gosti su stalno sustizali rezultat i u 57. minuti utakmice sustigli i otišli na odlučujuću prednost od dva pogodka razlike. U tim trenucima bilo je 31:29 za Bosnu. Nakon toga Bosna ostaje sa igračom manje, što domaći koriste i u posljednjoj minuti susreta imaju sedmerac za neriješen ishod ali vratar gostiju brani udarac Borasa, za veliko slavlje studenta u Ljubuškom.

Kod domaćih izvrstan je bio Ante Grbavac s 11 pogodaka, Vidović je postigao šest, a pobjedničku momčad predvodili su Delić i Perić sa šest pogodaka.

bhrukomet.net