Ispiši ovu stranicu
Utorak, 02 Rujan 2014 05:55

Održano šesto kolo prve lige FBiH u boksu

Napisao/la 
Održano šesto kolo prve lige FBiH u boksu Održano šesto kolo prve lige FBiH u boksu

Po završetku prve polusezone i dužeg odmora BK Ljubuški nakon priprema uspješno je krenuo sa natjecanjem u drugoj polusezoni prve lige FBiH u boksu.

Dana 31. kolovoza 2014.godine u Živinicama je održano šesto kolo prve lige FBiH u boksu. Za boksački klub Ljubuški nastupili su Ivan Majić, Petar Nosić i Silvijo Mikulić.

Ivan Majić (u poluvelter kategoriji, do 66 kg), nakon odlične i neizvjesne borbe, izgubio je na poene, boksao je protiv Nadirom Švrakićem boksačem iz Živinica, ova borba je proglašena najborbeniji u konkurenciji kadeta.

Petar Nosić iz BK Ljubuški (u poluteškoj kategoriji, do 81 kg), s boksačem iz BK Banovići Feriz Bešić. Petar je bio bolji od samog početka i vodio borbu, početkom druge runde nakon par odličnih kombinacija pobijedio je prekidom, tijekom borbe se dogodila teža ozljeda ruke boksaču iz Banovića, Petar je proglašen najperspektivnijim mladim kadetom prvenstva.

Silvijo Mikulić je boksao (u superteškoj kategoriji +91 kg) protiv Ajdina Huskanovića. Odličnom borbom Silvija Mikulića trener iz BK kluba Radnički Lukavac bio je primoran predati borbu svoga natjecatelja.