Ispiši ovu stranicu
Utorak, 28 Srpanj 2015 14:00

Poraz Domagoja Pejčinovića na turniru u Budvi

Napisao/la 

U Budvi je održan Montenegro Fighting Championship 3, a u glavnoj borbi večeri Igor Pokrajac prekidom u prvoj rundi pobijedio je Rudolfa Pavlina.

Igor Pokrajac je tijekom prve runde srušio protivnika iz Slovenije Rudolfa Pavlina i na kraju ga završio ground and poundom te natjerao suca da prekine borbu. Ivica Trušček je protiv Sidarte Patarčića, koji nema niti jednu pobjedu u karijeri, sugurno došao do nove pobjede. Trušček je krenuo kickovima, nakon toga je srušio Patračića ta na kraju ostvario pobjedu nakon 3 minute i 15 sekundi borbe.

U borbi za naslov u otvorenoj kategoriji Vaso Bakočević ušao je u kavez s 86 kilograma i borio se protiv tridesetak kilograma težeg Saše Lazića. Bakočević je na početku borbe srušio Lazića i držao kontrolu do kraja runde. U drugoj je također rušio protivnika te ga završio udarcima.

Do brze pobjed došao je i Dušan Džakić protiv Igora Petkova dok je u borbi za naslov u kategoriji do 81 kilograma Diitrije Džankić pobijedio Luku Ćurkovića koji nije želio nastaviti borbu u drugoj rundi zbog nedozvoljenih udaraca u potiljak.


MFC 3:

Dušan Džakić def. Igor Petkov (TKO, R1)
Ivica Trušček def. Sidarta Patarčić (TKO, R1)
David Zawada  def. Aldin Osmančević (TKO, R1)
Marko Radaković def. Roberto Soldić (sudačka odluka)
Stefan Zvijer def. Nemanja Uverić (submission, rear-naked choke, R1)
Aleksandar Ilić def. Domagoj Pejčinović (TKO, R1)
Radoš Joksimović def. Marijan Ageleski (submission, giljotina, R1)
Dimitrije Džankić def. Luka Ćurković (diskvalifikacija)
Vaso Bakočević def. Saša Lazić (TKO, R2)
Igor Pokrajac def. Rudolf Pavlin (TKO, R1)

fightsite.hr