Ispiši ovu stranicu
Utorak, 06 Listopad 2020 07:39

BK Ljubuški: Naš grad je postao biciklistički tolerantnija sredina

Napisao/la 

Biciklistički klub Ljubuški jučer je proslavio slavi svoj osmi rođendan, a tom prilikom su se osvrnuli na svoje dosadašnje djelovanje.

“S ponosom možemo reći se u ovih osam godina našeg odrastanja dosta toga mijenjalo, ali većinom iz godine u godinu nabolje. Ekipa se mijenja, oni koji su nekad bili perjanice kluba su stariji i umorniji, ali iz godine u godinu dolaze neki novi “klinci” koji se hvataju u koštac s obavezama prema klubu”, navode iz BK Ljubuški.

Dodaju kako je Ljubuški u ovih osam godina postao jedna biciklistički tolerantnija i biciklistički osvještenija sredina.

“Drago nam je što smo u tom kontekstu pomogli našem Gradu koji u svakom trenutku stoji iza kluba i podržava naše projekte. Hvala i našim sponzorima koji su nas sve ove godine podržavali. BK Ljubuški s godinama postaje još bolji i mudriji, a mi mislimo da tek dolazi naše vrijeme kroz iduće godine. Biciklistički klub Ljubuški će, nadamose, slaviti još puno rodjendana i organizirati i biti djelom još puno projekata”, poručili su.