Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 15 Rujan 2022 13:11

Izvlačenje na Kravici: Pogledajte rezultate ždrijeba Davis Cupa

Napisao/la 

Danas je u Ljubuškom na Vodopadu Kravici održan ždrijeb parova za Davis Cup reprezentacija BiH i Meksika. Turistička zajednica grada Ljubuškog i Teniski savez BiH organizatori su današnje svečanosti.

BiH igra protiv Meksika u Širokom Brijegu u okviru prve svjetske grupe “Davis Cup by Rakuten” natjecanja.

Ovo je prvi put da će se jedan Davis Cup meč održati u Širokom Brijegu, te će se na taj način Široki Brijeg uvrstiti na kartu gradova u kojima su se igrali mečevi Davis Cupa.

U prelijepom ambijentu vodopada Kravica kod Ljubuškog nazočne je ispred ITF-a pozdravio Massimo Morelli koji je zahvalio domaćinima na prijamu, organizatorima susreta, igračima koji nastupaju za reprezentacije i svima koji su pridonijeli da se događaj održi, a potom je zajedno s potpredsjednikom Vlade i ministrom financija Županije Zapadnohercegovačke Tonijem Kraljevićem održao i ždrijebanje parova.

Prvog dana turnira, u petak, meč BiH- Meksiko otvaraju Nerman Fatić i Gerardo Lopez Villasenor, nakon čega na teren izlaze Damir Džumhur i Rubio Fierros.

Drugi dan turnira otvara naš Ljubušak Tomislav Brkić koji će u tandemu s Mirzom Bašićem igrati protiv meksičkog para Miguel Angel Reyes Varela – Santiago Gonzales.

Nakon meča parova, snage će u singlu odmjeriti Damir Džumhur i Gerardo Lopez Villasenor, dok je zadnji meč onaj između Nermana Fatića i Alan Fernanda Rubia Fierrosa.

Radio Ljubuški