Ispiši ovu stranicu
Petak, 10 Veljača 2023 12:03

Pred rukometašima Izviđača sutra nimalo lagan zadatak

Napisao/la 

Prošlog vikenda nastavila je s natjecanjem rukometna BH Telecom Premijer liga Bosne i Hercegovine. Naši momci su u okviru 16. kola gostovali u Doboju i na “vrućem” terenu remizirali i nastavili niz nepobjedivost. Ovog vikenda na rasporedu je 17. kolo. Pred „Skautima“ je prvi nastup u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u nastavku sezone i neugodan protivnik, momčad RK Maglaj.

Maglaj je jedina momčad koja je uspjela u prvom dijelu natjecanja, na svom parketu, „otkinuti“ bod „Skautima“ i spriječiti ih da ostvare 100 % učinak.

Momčad Maglaja stiže iz grada rukometa, prepoznatljiva je po lijepom i atraktivnom rukometu po rukometnoj školi i stalno su u vrhu bosanskohercegovačkog rukometa.

U ovoj utakmici „Skautima“ “igra” samo pobjeda kako bi zadržali bodovnu prednost ispred suparnika u utrci za bh. prvaka.
Nimalo lagan zadatak. Podrška s tribina „Skautima“ će biti dodatni impuls.

Utakmica između rukometaša Izviđača Central osiguranje i Maglaja igra se u subotu, 11.02.2023. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 18:00 sati.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašima da ostvari pobjedi u ovom susretu.

Dođimo, zagrijmo dlanove, navijajmo, budimo uz naše rukometaše, budimo “8. Skaut”.

Izvidjac.com