Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 11 Siječanj 2015 09:18

Novi proizvodi za 2015. godinu iz firme 3A d.o.o.

Napisao/la 
Novi proizvodi za 2015. godinu iz firme 3A d.o.o. Novi proizvodi za 2015. godinu iz firme 3A d.o.o.

Poštovani,

napokon smo uspjeli dovesti i postati generalni distributer za Hercegovinu i Bosnu svjetski poznate tvrtke HAGS, koja ima dugogodišnju tradiciju izrade kvalitetnih i sigurnih igraona i raznih sprava sa certifikatom, koje su atestirane od svjetski poznate njemačke organizacije TÜF.

Sretni smo što Vam ove, 2015. godine možemo predstaviti kvalitetne igraone, marine i fitness opremu. Ja, vlasnik tvrtke sam rođen i odrastao u gradu Södertälje-Švedska uz igraone HAGS-a sa puno lijepih uspomena i sjećanja. Velika želja mi je bila dovesti bar nešto od ove, meni vrlo drage tvrtke ovdje, među nas. Jedan od prvih poslova koje sam radio već tijekom školovanja, to jest prvim ulaskom u poslovni svijet je bilo montiranje/servisiranje igraona Hags-a kao zaposlenik firme Telgebostäder.

Još veća želja za pokušajem dovođenja ovih igraona se javila nakon prvih posjeta moje djece u moje rodno mjesto, gdje skoro svaka zgrada, naselja i institucije imaju neku vrstu igraone iz HAGS-a. Osjećaj kvalitete i sigurnosti koje pružaju razne sprave se odmah osjete.

Može se reći da naša obitelj već ima dugogodišnje iskustvo sa igraonama iz HAGS-a i da to iskustvo prenosimo na naše mlade buduće generacije. Za slogan kojeg HAGS ima "Inspiring all generations-Inspirira sve generacije", smo mi istinski dokaz.

Javne i privatne osobe, a posebno roditelji i djeca su dobrodošla da posjete našu web stranicu www.3a-hags.com. Na sve upite ćemo sa zadovoljstvom odgovoriti. Suradnici su uvijek dobrodošli na obostrano zadovoljstvo.


Kontakt;

3A d.o.o.

Humac b.b.

88320 Ljubuški

Mob. 063-320693

Tel/fax. 039-833693

E-mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Skype. drazenantunovic

www.3a-hags.com

Nadamo se uspješnom poslovanju u našoj regiji i što većoj sreći i uzbuđenju naše djece.

S poštovanjem,

3A-HAGS

 

2 komentari